Jouw trainer voor persoonlijke groei in je zakelijke gesprekken

U bent hier

Trainingen

In mijn trainingen leer je altijd hoe je de samenwerking in gesprekken tussen jou en de ander kunt verbeteren, door  de gesprekken op je werk, die voor jou lastig zijn, te verbeteren. Niet door trucjes toe te passen in je gesprekstechnieken. Wél door te kijken naar het thema dat voor jou lastig is en daar iets aan te veranderen.

Jij onderzoekt hoe jij je nu opstelt in gesprekken en laat dat zien. Ik geef jou feedback wat al goed werkt en hoe jij dat kunt versterken. En ik geef jou concrete handvatten hoe jij jouw handelen kunt veranderen, zodat jij de doelen bereikt die jij voor ogen hebt. Ik laat je tijdens de training voelen hoe jij succes kunt behalen met een aanpak die bij jou past, zodat het toepassen van wat je leerde in jouw werkgesprekken eenvoudig is.

Vertel me iets en het waait door me heen
Laat me iets zien en ik weet het morgen nog
Laat me iets voelen en ik weet het mijn hele leven 

(Lao Tse)
 

Je kunt op verschillende manieren leren bij mij:

Via de GRATS MASTERCLASS SERIE GRIP OP JE GESPREK
Je krijgt drie Masterclasses van me waarin je leert hoe je meer grip krijgt op de gesprekken die voor jou lastig zijn.

Deel 1: Zo beïnvloed je elkaar in gesprekken
Deel2: Zo krijg je grip op de dingen die niet worden uitgesproken
Deel 3: Zo kun je een bestaand patroon ombuigen in jouw voordeel

Lees hier meer of meld je direct aan


Via een INDIVIDUELE TRAINING RUST EN RESULTAAT IN LASTIGE WERKGESPREKKEN

Gaan de meeste gesprekken in jouw werk prima, maar is er één collega, één klant, één  opdrachtgever of één situatie waar jij tegenop ziet en mee worstelt? Waarschijnlijk kost die ene interactie je heel veel energie. Misschien vraag je je wel af hoe het kan dat datgene dat jij normaal inzet in gesprekken, in deze ene situatie niet werkt? Waarschijnlijk frustreert het je omdat jij graag het beste uit jezelf en uit je werk haalt. Herken je dit? Dan is deze training waarschijnlijk wat voor jou.

In deze training ben jij de enige deelnemer, en krijg je dus de volledige aandacht van mij en trainingsactrice Tet van der Donk. In deze training neem je drie stappen in drie tot vier weken: kortdurend, intensief en met de garantie dat jij leert hoe je de situatie die voor jou lastig is kunt ombuigen naar het resultaat dat jij voor ogen hebt.

Lees hier meer of meld je direct aan


Via een GROEPSTRAINING
Voor teams of groepen medewerkers die een gedeelde trainingsvraag hebben maak ik trainingen op maat. Deze trainingen zijn altijd afgestemd op de context van het team of de organisatie. Samen bepalen we welke theorie en trainingsvorm een antwoord biedt op de vraag, zodat de training het gewenste resultaat oplevert. Vaak train ik samen met trainingsactrice Tet van der Donk, zodat deelnemers in rollenspel kunnen ervaren hoe zij succes kunnen behalen in wat zij willen bereiken. Dat gaat bij ons net even anders dan bij de meeste andere trainers-trainingsacteurs-koppels.

Lees hier meer of neem contact op zodat ik een maatwerk voorstel kan maken


Wie ben ik?
Ik ben Jacqueline van ’t Spijker. Ik kan me voorstellen dat je je niet zomaar inschrijft voor een training bij iemand die je niet kent. In dit filmpje vertel ik waar ik in geloof als in trainingen geef.  Hier kun je meer lezen over mij.

 

 

Bel me als je kennis wilt maken of als je vragen hebt op 06-41527835.
Dan kun je horen of het klikt met mij. Ik denk sowieso graag met je mee.

Wil je liever dat ik contact met jou opneem, of wil je per mail een vraag stellen?
Dat kan hier