Jouw trainer voor persoonlijke groei in je zakelijke gesprekken

U bent hier

Checklist

Vijf minuten voorbereiding die verrassend veel verschil makenMet deze checklist kun je je gespreksvoorbereiding in korte tijd doen.

Ieder plaatje helpt je een aspect van je gesprek helder te krijgen.

De linkerkolom gaat over jouzelf.
De rechterkolom over je gesprekspartner.

Als je helder hebt waar jij heen wilt in een gesprek, kun je heel duidelijk zijn in je communicatie, omdat je dan een koers uit kunt zetten voor je gesprek.

Als je helder hebt wat voor jullie allebei belangrijk is, kun je daarmee aansturen op een goede samenwerking.

Ik wens gesprekken toe die ertoe doen!

Deze Checklist vijf minuten voorbereiding die verrassend veel verschil maken, ontvang je gratis wanneer je je abonneert op mijn artikelen Spijkerstof, die eens per vier weken verschijnen. Deze artikelen gaan altijd over een onderwerp waarmee jij je voordeel kunt doen, om die gesprekken die ertoe doen op je werk, goed te kunnen voeren. Ik schrijf over vragen die deelnemers mij stellen tijdens trainingen of individuele spar-gesprekken. De ervaring leert dat deze onderwerpen ook voor anderen behulpzaam zijn.

De inschrijving verplicht je verder tot niks. Ik geef je gegevens nooit aan anderen, en gebruik ze alleen om je de checklist te kunnen aanbieden. Een week na je aanmelding ontvang je van mij nog één mailtje met een aanbod voor een gratis spar-sessie met mij. Daarna ontvang je eens per maand een artikel. Ik ga je niet spammen met mails of aanbiedingen, daar heb ik zelf ook een hekel aan. Wil je de artikelen niet meer ontvangen? Afmelden kan heel makkelijk, door op de afmeldlink onderaan de mail te klikken.

Het is mijn missie om professionals zoals jij te helpen om de samenwerking met anderen vlot te laten verlopen. Zodat jij jouw werksucces kunt verzilveren in gesprekken die er in jouw werk toe doen.

Mocht je met mij persoonlijk in contact willen komen (bijvoorbeeld om mij een vraag voor te leggen, of te horen of het klikt met mij), dan nodig ik je uit mij te bellen op 06-41527835.
Ik maak graag tijd voor je.

Ja, ik wil de checklist graag downloaden en ontvang daarbij de gratis maandelijkse artikelen Spijkerstof. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de checklist direct in je mailbox.

 

* ik geef je gegevens nooit aan anderen

dit veld niet invullen s.v.p.