Jouw trainer voor persoonlijke groei in je zakelijke gesprekken

U bent hier

Trainingen

 

INTERVISIE
Intervisie is een manier van sociaal leren: je leert met elkaar en van elkaar. De structuur van intervisie 'dwingt' je in positieve zin om los tekomen van het praten over problemen en helpt je om in korte tijd tot betere oplossingen te komen voor problemen waar je tegenaan loopt. Bovendien levert intervisie in teams meestal een verbeterde samenwerking op. Na een paar keer kan de groep de intervisie zonder externe begeleider doen. Neem contact op als je wit weten wat de mogelijkheden voor het opzetten en begeleiden van intervisie binnen jouw organisatie. Bellen is het snelst: 06-41527835
Wil je liever eerst meer lezen? Lees dan mijn artikel: Over het krachtigste instrument dat iedereen beschikbaar heeft

intervisie specifiek voor juristen en advocaten. Als NOvA gecertificeerd en geregistreerd gespreksleider intervisie voor de advocatuur, kun je mij vragen als gespreksleider voor jouw intervisiegroep. Dan ontvang je NOvA PO-punten voor iedere intervisiebijeenkomst. Ook help ik je bij het opzetten van een intervisietraject binnen jouw kantoor. Bekiijk de mogelijkheden op www.intervisievoorjuristen.com Of bel me direct op 06-4152783.

TRAININGEN VOOR NÁ DE HEI SESSIE (voor Management Teams)
Na een goede en inspirerende heisessie met het MT wil je vol goede moed aan de slag. Terug op het werk merk je dat de dagelijkse realiteit zoveel aandacht vraagt, dat het vertalen van de nieuwe koers naar de praktijk van alledag erbij in schiet. Voor je het weet zijn de goede voornemens naar de achtergrond verdwenen en realiseer je je dat de vertaalslag van de mooie plannen uit de heisessie nog vóór je ligt. Mijn ervaring is dat er veel winst te halen is, wanneer je daar als MT met elkaar gericht aandacht aan besteed. Samen de vertaalslag maken, bijvoorbeeld door concrete casuïstiek uit je eigen praktijk te nemen en met elkaar voor te bereiden hoe je hiermee omgaat. Hieruit zijn mijn trainingen voor na de heisessie ontstaan, voor MT’s die gezamenlijk de vertaalslag concreet willen maken, zodat de implementatie soepel verloopt.
Lees hier meer of neem contact op. Bellen is het snelst: 06-41527835


GROEPSTRAININGEN
Voor teams of groepen medewerkers die een gedeelde trainingsvraag hebben op het gebied van communicatie. Deze trainingen zijn altijd afgestemd op de context van het team of de organisatie. Samen bepalen we welke theorie en trainingsvorm een antwoord biedt op de vraag, zodat de training het gewenste resultaat oplevert.

Gespreksvoering voor Leidinggevenden

Gespreksvoering voor Professionals zonder leidinggevende rol

Gespreksvoering voor Werving en selectie professionals

Mijn werkwijze lees je hier meer of neem contact op. Bellen is het snelst: 06-41527835


INDIVIDUEEL TRAJECT
Voor hoogopgeleide professionals die zichzelf in hun professionele communicatie willen verbeteren, en daar snel resultaten bij willen boeken, bied ik individuele maatwerk trajecten. We analyseren samen waar het knelpunt zit en ik bied jou op jouw vraag toegesneden inzichten en instrumenten. Helemaal gericht op de vraag of het thema dat bij jou speelt. Op een tijdstip en met een tijdsduur die precies passend is. Zodat jij snel stappen kunt zetten en direct resultaat merkt. 
Lees hier meer of neem contact op Bellen is het snelst: 06-41527835


MIJN AANPAK
In mijn trainingen leer je altijd hoe je de samenwerking in gesprekken tussen jou en de ander kunt verbeteren. Dat lukt onder andere door de gesprekken op je werk, die voor jou lastig zijn, te verbeteren. Niet door trucjes toe te passen in je gesprekstechnieken. Wél door het onderliggende thema dat voor jou lastig is te verhelderen, en daar concreet iets aan te veranderen.

In mijn trainingen bied ik concrete handvatten hoe jij jouw handelen kunt veranderen, zodat jij de doelen bereikt die jij voor ogen hebt. Ik laat je tijdens de training voelen hoe jij succes kunt behalen met een aanpak die bij jou past, zodat het toepassen van wat je leerde in jouw werkgesprekken eenvoudig is.

 

Vertel me iets en het waait door me heen
Laat me iets zien en ik weet het morgen nog
Laat me iets voelen en ik weet het mijn hele leven 

(Lao Tse)

Wie ben ik?
Ik ben Jacqueline van ’t Spijker. Ik kan me voorstellen dat je je niet zomaar inschrijft voor een training bij iemand die je niet kent. In dit filmpje vertel ik waar ik in geloof als in trainingen geef.  

Wil je horen of het klikt met mij? Of informeren wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Bellen is het snelst: 06-41527835. Een bericht sturen kan uiteraard ook.

Hier kun je meer lezen over mij.