Jouw trainer voor persoonlijke groei in je zakelijke gesprekken

U bent hier

Trainingen

In mijn trainingen leer je altijd hoe je de samenwerking in gesprekken tussen jou en de ander kunt verbeteren. Vaak kan dat door je communicatie aan te passen, waardoor je merkt dat dat effect heeft op jullie relatie en manier van samenwerken. Je leert bij mij hoe jij de gesprekken op je werk, die voor jou lastig zijn, kunt verbeteren. Niet door trucjes toe te passen in je gesprekstechnieken. Wel door te kijken waar jij je eigen handelen kunt veranderen, zodat jij de doelen bereikt die jij voor ogen hebt.

Dat kun je op verschillende manieren leren:

Via een Gratis Masterclass Serie Grip op je Gesprek die je thuis volgt, op een tijdstip dat jou uitkomt. Je leert hoe je meer rust en beter resultaat kunt bereiken in gesprekken die voor jou lastig zijn.

Via een Individuele training Rust en Resultaat in je werkgesprekken, als je jezelf al een leerdoel hebt gesteld. Bijvoorbeeld wanneer je weet waar het knelt in jouw gesprekken en je wil daar hulp bij, zonder dat anderen meekijken.

Via een Groepstraining, wanneer je in een organisatie werkt en je met een groep mensen een gezamenlijke trainingsvraag hebt.

 

Ik kan me voorstellen dat je je niet zomaar inschrijft voor een training bij iemand die je niet kent.

Bel me gerust als je vragen hebt (06-41527835), dan kun je ook horen of het klikt met mij. Ik denk bovendien graag met je mee.

Wil je liever dat ik contact met jou opneem, of wil je per mail een vraag stellen? Dat kan hier.

 

Vertel me iets en het waait door me heen
Laat me iets zien en ik weet het morgen nog
Laat me iets voelen en ik weet het mijn hele leven 

(Lao Tse)