Jouw trainer voor persoonlijke groei in je zakelijke gesprekken

U bent hier

Voor wie

De deelnemers die bij mij aan het goede adres zijn, zijn hoogopgeleide professionals (meestal met meer dan tien jaar werkervaring) die voelen dat er meer uit hun werk te halen is dan nu gebeurt. Soms voelen ze zich gefrustreerd, eenzaam, machteloos of onzeker en voelen dat als een energielek. Ze brengen door hun ervaring al stevige ‘bagage’ mee en  zijn op zoek naar meer diepgang in hun werk en in de omgang met anderen.

Mijn deelnemers zijn ambitieus in de zin dat ze ‘het beste uit zichzelf en uit het werk willen halen’.  Mijn deelnemers willen voorbij de koetjes en kalfjes, willen contact met anderen dat ergens over gaat, dat diepgang heeft, gesprekken die wezenlijk zijn. Zingeving in leven en werk is een thema dat hen bezig houdt.

Dat gaat ze in het algemeen ook goed af, ze zijn goed in hun werk. En toch lopen ze er af en toe tegenaan dat ze net niet bereiken wat ze willen. Ze ervaren een knagend ongenoegen dat ze meer uit zichzelf en uit hun werk willen halen. Of ze merken dat ze in sommigen gesprekken steeds in dezelfde valkuil stappen. Ze zetten mij op scherp door niet zomaar genoegen te nemen met een antwoord: ze stellen kritische vragen en willen het naadje van de kous weten. Ze willen de beste training of de beste begeleiding.

Ze voelen zich verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling en ze willen zich ook graag blijven ontwikkelen: ze willen groeien.  Ze zijn ook bereid energie te steken in hun eigen ontwikkeling en kritisch naar zichzelf te kijken. Ze hebben graag de regie over hun werk in eigen hand.

Mijn deelnemers zijn professionals die veel gesprekken voeren in hun werk: teamleiders, recruiters, HR adviseurs, mentoren, praktijkbegeleiders.  Ze hebben soms bijzondere beroepen, zoals predikanten, recherchemedewerkers, begrafenisondernemers. Ze hebben vaak een dienstverband en werken soms zelfstandig.

Mijn deelnemers willen meestal eerst weten of het klikt met mij. Of mijn manier van werken wel bij ze past. De eerste stap om dat te weten te komen, is door mij te bellen. Dan hoor je direct al wat meer. Ik ga je niet pushen als je belt, daar hou ik zelf ook niet van. Gewoon kennismaken, vrijblijvend, als eerste stap. Daarna kijken we wel verder. Mijn nr is 06-41527835. Een bericht sturen kan uiteraard ook.

En ze hebben een ding gemeen: ze willen met plezier naar het werk en samen met anderen er een succes van maken!

Lees hier welke trainingen anderen hebben gevolgd bij mij