Jouw trainer voor persoonlijke groei in je zakelijke gesprekken

U bent hier

Werken met een trainingsactrice

Leren doe je samen.

Soms hebben mensen al eerder met een trainingsacteur gewerkt in groepstrainingen, en dan vooral ervaren wat er niet goed ging, gemerkt hoe lastig of pijnlijk dat is. Dat is jammer en ook niet effectief. We gaan met z’n drieën aan het werk: jij en ik, samen met mijn vaste trainingsactrice Tet van der Donk. Tet en ik streven ernaar om jou te laten ervaren dat je succes kunt behalen in de gesprekken die je voert en wat ervoor nodig is om dat te krijgen.

Wij geloven dat het veel leerzamer is als jij de ruimte krijgt om uit te proberen hoe het anders kan in gesprekken, en terug te horen wat er werkte in het gesprek en wat (nog) niet. Zonder dat daar een oordeel aan zit, of een label ‘goed’ of ‘fout’.

Door samen te oefenen merk je wat werkt en wat bij je past en kun je ‘veilig’ experimenteren. Is dat eng? Soms wel, want leren haalt je uit je comfortzone en dat kan ongemakkelijk aanvoelen.

Toch horen we terug dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij ons. Dat ze merken dat wij erop uit zijn om je verder te helpen. En je te laten ervaren wat werkt: want als je het in de training kunt, kun je het overal, op je werk bijvoorbeeld.

 

 

 

Download hier het interview met Tet van der Donk "Wat spelen jou kan brengen bij serieuze zaken"